• Filozofija

   

  Doslednost


  Veze sa našim kupcima su obeležene uzajamnim poverenjem  i doslednošću. Naš zadatak kome smo posvećeni 100% je da konstantno snabdevamo naše kupce proizvodima i uslugama vrhunskog kvaliteta i najviših tehnoloških standarda. Profesionalci širom sveta se oslanjaju na Zeelandijine proizvode koji im obezbeđuju visoku stabilnost, siguran rezultat i konkurentnu prednost.

   

  Inovacija


  Orijentisanosti ka inovaciji obeležava sve naše aktivnosti: Inovacija na polju razvijanja novih proizvoda i metodologija proizvodnje, inovacija u oblasti marketinga i promotivnih aktivnosti, inovacija u kreiranju krajnjih proizvoda. Pažljivo osluškujemo puls tržišta - na globalnom kao i na lokalnom nivou, i koristimo prikupljene informacije prilikom kreiranja novih proizvoda, koncepata i usluga, čime pružamo nove mogućnosti našim kupcima.

   

  Inspiracija


  Moderno tržište prehrambenih proizvoda je za nas izvor neprestane inspiracije. Uzbudljivo je, dinamično, visoko konkurentno i nikad ne stoji u mestu. Inspirisanost nam pomaže da razmišljamo proaktivno i da konstantno imamo nove, sveže ideje, osiguravajući da naši saradnici imaju što veću  korist od nas.

  Inspirišemo svoje saradnike da neprestano istražuju nove mogućnosti i osvajaju nova tržišta, čime uspostavljamo dugoročan partnerski odnos, zasnovan na poverenju i zajedničkom razvoju.

   

  Uslužnost


  Ponosimo se time što su naši odnosi sa kupcima obeleženi odnosom koji objednjava profesionalnost i ličnu angažovanost. Naše veštine, sposobnosti i znanje su usmerene u korist naših partnera, sa kojima se zajedno razvijamo, i za koje smo uvek tu. U svakom trenutku smo spremni da zajedno sa njima pređemo kilometar više i damo od sebe dodatni napor, što je potrebno za izvanredan uspeh. Jer izvanrednost je ono čemu uvek stremimo, a uslužnost jedna od naših osnovnih vrednosti.