• Profil kompanije

  Zeelandia Srbija je deo međunarodne grupacije kompanija sa istorijom dugom preko sto godina, koja se bavi se proizvodnjom, razvojem i plasmanom sirovina i tehnoloških rešenja za Pekarstvo, Poslastičarstvo i Konditorstvo.  
                                     

  Glavno sedište preduzeća je u Holandiji u pokrajini Zeeland, odakle se Zeelandia tokom decenija širila na međunarodno tržište. Internacionalne aktivnosti su doživele ekspanziju tokom poslednjih 25 godina kroz niz akvizicija, zajedničkih poduhvata i osnivanja ćerki kompanija širom sveta, među kojima je i Zeelandia Srbija. Naši ogranci u Evropi, Južnoj Americi, Kini i jugoistočnoj Aziji beleže konstantan rast, a izvoz u Rusiju i na Bliski istok se umnogostručio tokom poslednjih godina.
   

  Proizvodni asortiman grupacije koji broji preko 5.000 proizvoda pruža rešenja najrazličitijim potrebama moderne prehrambene industrije, a slogan Zelandije „Stvaramo Mogućnosti“ je obećanje stalnog napretka, razvoja i inoviranja.  Proizvodnja se odvija po navišim standardima i međunarodno sertifikovanim sistemima kotrole kvaliteta.
   

  Zeelandia Srbija je osnovana septembra 2009-te godine sa sedištem u Beogradu i danas uslužuje putem razgranate prodajno-distributivne mreže kupce i distributere na teritoriji cele Srbije, dok je od 2011-te započela sa izvoznim aktivnostima u regionu. Paleta proizvoda je prilagođena navikama naših potrošača i ukusima bliskim našem podneblju, ali i savremenim prehrambenim trendovima i neprestano se nadograđuje novim proizvodima i rešenjima.
   

  Članove našeg tima odlikuju stručnost, dinamičnost, profesionalnost i entuzijazam, a naši principi kojima smo apsulutno posvećeni i koji kroje strategiju preduzeća su doslednost, uslužnost, inovacija i inspiracija.

   

   

  Glavne grupe našeg proizvodnog asortimana su:

   

  • Poboljšivači za hleb i pecivo
  • Smeše za specijalni hleb
  • Smeše za pecivo
  • Dekorativni posipi
  • Kiselo testo i pekarski slad
  • Glazure za pekarstvo
  • Sredstva za odvajanje
  • Smeše za pečene kolače
  • Gotova smeša za mafine
  • Filovi i kremovi za poslastičarstvo
  • Glazure za poslastičarstvo
  • Nadevi i punjenja

   

  Naš pristup

   

  Od prvog koraka na domaćem tržištu, Zeelandia se izdvojila svojim integrisanim pristupom, inovativnim metodama i kreativnim predlozima.


  Neprikosnoven i kontinuiran kvalitet proizvoda, profesionalnost i entuzijazam naših ljudi, razgranat  lanac snabdevanja i neprestano uvođenje novina su čvrsti stubovi našeg poslovanja od kojih ne odstupamo i koji su nam obezbedili dinamičnu razvojnu putanju i čvrstu poziciju na zahtevnom tržištu.


  Našim najvećim uspehom smatramo stečeno poverenje naših saradnika, koje čuvamo poput najvrednije dragocenosti, a naš imperativ u poslovanju  je kontinuirano kreiranje inovativnih i isplativih rešenja.


  Sa poštovanjem prema  stogodišnjoj istoriji koju Zeelandia ima,  nastavljamo našu putanju po najvišim profesionalnim standardima; implementiramo naše dugogodišnje međunarodno iskustvo u praksu i kreiramo proizvodna rešenja koja obezbeđuju višestruke benefite našim saradnicima - profesionalnim pekarima i poslastičarima.   


  Lojalnost koju nam naši saradnici ukazuju za nas predstavlja vrhunsku motivaciju da nastavimo još strastvenije da usmeravamo naše aktivnosti ka zajedničkom napretku, plodonosnoj sinergiji i neprestanom usavršavanju i inoviranju.


  A dolazak sledeće novine, novih predloga i svežih ideja iz našeg pravca je uvek tu negde iza idućeg ugla.

   

   

  Šta možemo da uradimo za vas?
   

  Živimo u vremenu kada su promene sastavni deo života. Moderan životni stil u kome smo se hteli-ne hteli našli je brz, dinamičan i promenljiv. Da bi naša preduzeća, radnje i preduzetničke aktivnosti napredovali, moramo da idemo u korak sa promenama, da prihvatimo novine, i da maksimalno iskoristimo nove mogućnosti koje nam se pružaju.
   

  Potrošač je danas više obavešten i zahtevan nego što je ikad bio. Brzo se zasićuje i svakodnevno je zatrpan novim informacijama o hranljivoj vrednosti namirnica, zdravim i štetnim sastojcima prehrambenih proizvoda, kao i savetima šta jesti a šta izbegavati.
   

  Sa jedne strane imamo nove ukuse, obogaćene proizvode i ”super namirnice”, dok se sa druge strane kod sve šireg kruga potrošača razvija čežnja za ukusima koji podsećaju na stara dobra vremena.
   

  Zato mi u Zeelandii kombinujemo modernu tehnologiju sa tradicionalnim metodama i ukusima, idemo u korak sa vremenom, ali gajimo i vernost korenima. Razvili smo širok asortiman proizvoda koji pokriva različite potrebe, ukuse i potrošačke grupe.
   

  Volimo moderan hleb obogaćen hranljivim sastojcima, ali isto tako volimo i pravi domaći hleb sa neponovljivim aromama i ukusom detinjstva.
   

  Za sve širu grupu potrošača koji prate savete nutricionista i kojima je prvobitni kriterijum prilikom kupovine namirnica njihova biološka vrendost, Zeelandia nudi zaokružena rešenja sa kompletnom podrškom.
   

  U našem proizvodnom programu ćete pronaći različite proizvode i rešenja: od proizvoda koji stavljaju akcenat na tradiciju i domaći profil, do rešenja namenjenih pripremi modernih pekarskih i poslastičarskih kreacija sa internacionalnim pečatom; od komponenti namenjenih ciljanom rešavanju određenih tehnoloških i organoleptičkih parametara, do kompletnih rešenja za proizvode sa nutritivnim benefitima.

   

  Naš pristup nije masovan već je krojen po potrebi, jer verujemo da je svaka pekara jedinstvena i posebna na svoj način. U zavisnosti od imidža i lokacije vaše pekare, kao i profila i ekonomskih mogućnosti vaših kupaca, skrojićemo profitabilne predloge specijalno za vas, i daćemo vam ideje za razvoj novih proizvoda.

   

  Pružićemo vam podršku u vidu prezentacija finalnih proizvoda, tehičke demonstracije u vašoj fabrici, pekari ili poslastičarnici, tehnoloških rešenja za rešavanje problema u proizvodnji, ili ćemo preuzeti organizaciju promocija i degustacija u vašem prostoru.

   

  Ukratko, naš posao je da učinimo da vaš posao procveta punom snagom.