Zeelandia Srbija
Početna|Vesti|Proizvodi
  • Pekarstvo
  • Poslastičarstvo
  • Sredstva za odvajanje
  • Nadevi i punjenja
|Usluge
  • Prezentacije proizvoda
  • Marketing & Promocije
  • Razvoj novih proizvoda
|Recepti
  • Pekarstvo
  • Poslastičarstvo
|Promo
  • Katalozi & Brošure
  • Promotivne aktivnosti
  • Publikacije
|O nama
  • Profil kompanije
  • Istorijat kompanije
  • Internacionalno prisustvo
  • Kvalitet
  • Filozofija
  • Misija & Vizija
  • Kontakt

  • Proizvodne grupe

    Recepti
    • Pekarstvo
      • Smeše za specijalne vrste hleba
      • Smeše za obogaćena testa
      • Kiselo testo
    • Poslastičarstvo
      • Cake & muffin
      • Smeše za biskvitna testa
      • Filovi za poslastičarstvo
      • Tart
      • Waffle

    Finalni proizvodi

    Kolači
    Krofne
    Mafini
    Pecivo
    Specijalne vrste hleba
    Voćne pite
    Zemičke
    • Recepti
    • Pekarstvo
    • Kiselo testo

    Manna Pariski baget

    Sirovine

    Masa/Procenat

       
    Brašno T500 10 kg - 100 %
    Manna Active gold 1,5 kg  -  15 %
    So 0,2 kg  -  2 %
    Kvasac 0,3 kg  -  3 %
    Šećer 0,1 kg  -  1%
    Voda (u zavisnosti od brašna) ±7 5 kg - ±75 %

     

     

    Masa testa: 17,3 kg         
             
     

    Tehnološki postupak

     

     

    Zames

    3 min. + 8 min.

    Temperatura testa: 28 °C

     

    Fermentacija u masi

    60 minuta

     

    Deljenje

    350 gr

     

    Početno oblikovanje

    Ručno oblikovanje blagim i nežnim pokretima (bez istiskivanja gasova)

     

    Intermedijalna fermentacija

    20 min.

     

    Finalno oblikovanje

    Ručno oblikovanje blagim pokretima u finalni oblik bagete.

     

    Postavljanje u forme

    Postavljanje oblikovanih bageta u forme sa udubljenjima za bagete. Ukoliko forme nisu dostupne, postavljanje oblikovanih bageta na plehove

     

    Završna fermentacija

    35°C , 70% RH, 60 min.

     

    Narezivanje

    Reckavim nožićem narezivati po testu polumesece kratkim potezima nožem odozdo prema gore.

     

    Pečenje

    17-22 min. na 230-250 °C, sa parom

     

    Manna pariski baget.pdf

Vesti|Proizvodi
  • Pekarstvo
  • Poslastičarstvo
  • Sredstva za odvajanje
  • Nadevi i punjenja
|Usluge
  • Prezentacije proizvoda
  • Marketing & Promocije
  • Razvoj novih proizvoda
|Recepti
  • Pekarstvo
  • Poslastičarstvo
|Promo
  • Katalozi & Brošure
  • Promotivne aktivnosti
  • Publikacije
|O nama
  • Profil kompanije
  • Istorijat kompanije
  • Internacionalno prisustvo
  • Kvalitet
  • Filozofija
  • Misija & Vizija
  • Kontakt

Zeelandia d.o.o.  •  Kneza Mihaila 1-3  •  11.000 Beograd  •  T: +381 -11-263-78-61 •  +381-11-262-44-81 •  e-mail: promo@zeelandia.rs