Kolači |
Krofne |
Mafini |
Pecivo |
Specijalne vrste hleba |
Voćne pite |
Zemičke |
Sirovine |
Masa / Procenat |
Brašno T500 |
1,5 kg - 50 % |
FIESTA CORN | 1,5 kg - 50 % |
Ukupno brašna i smeše 3 kg - 100 % |
|
Kvasac | 0,075 kg - 2,5 % |
Voda (hladna) | ± 1,95 kg - 65 % |
|
|
Masa testa: | ± 5 kg |
Fil: Sremski sir začinjen biberom i origanom
Sastojke mesiti 2-3 minuta na niskoj, i zatim 10-12 minuta na visokoj brzini. Temperatura testa: 26 °C.
5 minuta
Jufke od 300gr
Izvirkati jufke i premazati ih uljem u celosti.
15 minuta
Razvući dve kore prečnika tepsije za burek.
Postaviti prvu koru na dno tepsije.
Nafilovati koru sremskim sirom začinjenim biberom i origanom.
Preklopiti fil sa drugom korom
DECORATION CORN
30-40 minuta
Peći na 180 °C - 200 °C, otprilike 20-25 minuta.