Kolači |
Krofne |
Mafini |
Pecivo |
Specijalne vrste hleba |
Voćne pite |
Zemičke |
Sirovine |
Masa/Procenat |
PROCORN | 5 kg - 100 % |
Kvasac | 0,15 kg - 3 % |
Voda | 2,95 kg - 59 % |
Masa testa: 8,10 kg
Posip: PROCORN DECOR
Sastojke mesiti spiralnom mesilicom tako da se formira dobro razvijeno i ujednačeno testo, temperature 26-28 °C.
Indikativno vreme mešenja:
4 minuta na niskoj + 6 minuta na visokoj brzini
5 minuta
350 gr za vekne. Izvirkati i odmoriti prekriveno testo 30-40 minuta.
Oblikovati testo u vekne sa jednim preklapanjem.
PROCORN DECOR
± 35 °C/ 70-80% RH, 50-60 minuta.
Pre pečenja narezati testo sa tri reza po dužini. Peći na 225–235 °C sa parom, 35 minuta za vekne od 350gr.