• Prezentacije proizvoda


    Zeelandia svojim saradnicima pruža tehničku podršku na terenu u vidu prezentacija pekarskih i poslastičarskih proizvoda. Takođe obučavamo tehnički kadar u pekarama, uvodeći ga u proces proizvodnje sa novim sirovinama i pojašnjavajući parametre receptura i proizvodnog postupka kada je to potrebno.
     

    Prilikom pripreme programa prezentacija, glavna smernica su nam potrebe naših saradnika, čije je utvrđivanje ujedno prvi i ključni korak prilikom uspostavljanja nove saradnje.
     

    Fokusiramo se na finalne proizvode čija je proizvodnja kompitabilna sa postojećim proizvodnim procesom i dostupnom opremom, pritom osiguravajući da su prezentovani hleb, pecivo ili kolači isprobani i prihvaćeni od strane domaćeg potrošača, kao i da imaju isplativu kalkulaciju.
     

    U nastavku izdvajamo neke od najtraženijih pekarskih i poslastičarskih proizvoda koje pripremamo na prezentacijama.


    Pekarstvo: domaći hleb sa kiselim testom, raženi hleb, integralni ili punozrni hleb, specijalni hleb, obogaćen hleb, ćabata, baget, domaća pogača, belo pecivo, integralno pecivo, multicerealno pecivo,  kukuruzne pite, kukuruzno pecivo, kroasani, štapići, koktel pecivo, obogaćeno lisnato pecivo, dansko pecivo, krofna, štrudle...
     

    Poslastičarstvo: lenja pita, čokoladni mafini, vanila mafini, tart, linzer kolač, biskviti, kolačići, lava kolač, čizkejk, patišpanj, čokoladna pita, čoko oranž kolač i mafin, brauni, sufle, voćni kolači, kolači sa makom, cupcakes...