Aktuelnosti

Vesti

Prelivi za kolače i torte

 

Za poslednji potez na vašim slatkim kreacijama, Zeelandia predlaže unikatnu liniju proizvoda DIP. Ova linija obuhvata glazure-prelive za poslastičarstvo sa izuzetnom postojanošću, i odlikuje se vanserijskim kvalitetom. Jednom osušen na proizvodu, DIP ostaje postojan - bez da se lepi za prste ili za ambalažu.

 

Takođe se ne topi i ne menja fizička svojstva tokom stajanja na polici ili u vitrini.

 

DIP linija je idealna za preliv krofni, mafina, kolača na štapiću, kao i za glaziranje torti i raznih kolača.

Idealno se slaže sa vašim omiljenim proizvodima - Mamas Kejkom, Čoko Oranž Kejkom, Berlinom luks, Milki kroasanom, kojima podužući vizuelnu, podiže i realnu vrednost.

 

Dipove možete koristiti da na kreativan način istaknete vaše postojeće kreacije, čime naglašavate jedinstvenost i poseban karakter vaše pekare ili poslastičarnice.

 

Dostupni ukusi su Dip beli i Dip čoko, a uskoro dolaze i nove varijacije.

 

Priprema:
DIP zagrejati do 35°C u mikrotalasnoj pećnici ili na pari, nakon čega je spreman za korišćenje. Neiskorišćena otopljena količina DIP-a će se nakon nekog vremena opet stegnuti u prvobitnu formaciju čvrste paste, i može se bezbedno ponovo topiti.

 

Pakovanje:

5 kg

 

Povezane vesti