Aktuelnosti

Vesti

Delikatesi mediterana

 

 

Dugo, toplo leto se polako ali sigurno bliži kraju. Polako se vraćamo našim uobičajenim aktivnostima, škole se otvaraju, zaposleni ponovo odlaze u svoje kancelarije i svečano počinje sezona gradskih saobraćanih gužvi.

Osim što označava povratak svakodnevici i početak novog radnog ciklusa, jesen takođe pruža jedan od najplodnijih trenutaka u celoj godini za uspešno lansiranje novih proizvoda.

Potrošači su se vratili sa letovanja srećni i osveženi,  a osim obnovljene energije doneli su sa sobom i duh avanture. Ujedno su, još uvek pod uticajem odmora i novih iskustava stečenih na posećenim destinacijama, otvoreniji za menjanje uobičajenih navika i prijemčiviji za dodavanje novina u svoj život. Lakše će isprobati novu frizuru, dodati novu boju u garderobu ili izmeniti prehrambene navike i dodati nove ukuse svojim svakodnevnim obrocima. 

Jedna od najomiljenih destinacija koju svakog leta posećuje veliki broj turista iz Srbije je večni Mediteran. Nažalost, ne možemo doneti mediteransko more u naše krajeve. Ali, zato možemo doneti  njegove ukuse i arome.  

Zeelandia ove jeseni donosi u naše krajeve dah Mediterana i predlaže vam tri nova proizvoda inspirisana dugim mediteranskim letom:

 

     Mediteranski hleb                       Sicilijansko pecivo                               Grčki hleb

 

Opušteni trenuci sa letovanja  bivaju oživljeni iz dana u dan aromama i ukusima  koji dolaze iz omiljene pekare, a svaki zalogaj kupljenog hleba ili peciva podseća na vrelo sunce, šum talasa i tople mediteranske noći.

 

Recepte za Mediteranski hleb i pecivo možete preuzeti u nastavku:
 

Recept za Mediteranski hleb

Recept za Sicilijansko pecivo

Recept za Grčki hleb


 
 

Povezane vesti