Aktuelnosti

Vesti

Dobrodošli na naš novi sajt

23.7.2014

Dobrodošli na našu novu i osveženu  internet prezentaciju, na kojoj ćete brzo i jednostavno pronaći sve potrebne informacije.

 

Prilikom njene izrade, akcenat smo stavili na jednostavnost korisničkog doživljaja, uz pronalaženje željenih infomacija uz što manje klikova. Znamo dobro koliko je vreme dragoceno, i zbog toga smo obratili posebnu pažnju na sveopštu preglednost i funkiconalnost sajta.

 

Kao i uvek, posebnu pažnju smo obratili na sam dizajn i odabir grafičkih elemenata, koji kreira specifičan duh kojim ceo sajt odiše, i koji zaokružuje tehničke funkcionalnosti.  

 

Neke od novina koje će vas prijatno iznenaditi su:

 

  • Dinamična i potpuno osvežena naslovna stranica sa puno korisnih informacija i linkova. Ona će se, kao i do sada, redovno ažurirati i na njoj ćete pronalaziti naše vesti, nove recepte, najnovije proizvode, zanimljivosti i druge aktuelne informacije.

 

  • U segmentima „Vesti“ i „Aktuelnosti“ smo ubacili inovativnu funkcionalnost koja omogućava da lako dolazite do ciljanih informacija bez lutanja – u dnu svake vesti ili aktuelnosti ćete pronaći listu povezanih (sličnih) vesti – koje Vam takođe mogu biti korisne.

 

  • Od sada ćete imati pristup svim receptima i direktno sa sajta, a moći ćete kao do sada da ih učitate i u PDF formatu  – dobrodošli ste da koristite bilo koji od dva načina koji Vam odgovara.

 

  • Dodali smo i video sekciju  – u dnu naslovne strane ćete pronaći vido zapise, u kojima će biti instrukcije za pravljenje određenih proizvoda, video recepti, naši promotivni spotove i druge zanimljivosti. 

 

 

Naša Fejsbuk stranica oko koje se okupila grupa od preko 2.500 ljubitelja hleba, peciva i kolača iz Srbije i regiona, a sada i naš novi sajt – su korisne alatke informacionog doba, koje omogućavaju da vam priđemo bliže, da vas uslužimo bolje, i da vam budemo još više od koristi.

 

Jer, sve što radimo – radimo zbog vas.

 

Zeelandia zahvaljuje timu SOL produkcije koja je zaslužna za izradu ovog sajta.

 

A vama se zahvaljujemo što ste ga posetili.

 

I nadamo se da je ovo samo početak našeg druženja.

Povezani članci