Aktuelnosti

Vesti

Kokos nadev

kokos nadev

 

Tek pristiglo proleće je sa sobom donelo savršen trenutak za osvežavanje proizvodnog asortima. Idealno je vreme da posle duge zime potrošaču ponudite nešto novo, sveže i ukusno, što će razbuditi uspavana čula.

 

Očekujući sa nestrpljenjem prve zrake prolećnog sunca, osmislili smo savršen način da obeležite dolazak proleća u vašoj pekari slatkim iznenađenjem nostalgičnog i popularnog ukusa.

 

Slatki proizvodni program koji Zeelandia ima u ponudi predstavlja nesicrpan rudnik novih mogućnosti svim našim saradnicima za neprestanu inovaciju, praktičnost i dobit. 

 

Ovog proleća, Zeelandia osvežava asortiman slatkih punjenja novim ukusom, koji je široko prihvaćen kod domaćeg potrošača i veoma popularan u konditorstvu, a ipak tako retko korišćen u profesionalnom pekarstvu: Kokos nadev

 

Kokos nadev je mešavina za termostabilni nadev za filovanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda.  Sa autentičnim ukusom i aromom kokosa, vaše mušterije ga se neće lako zasititi, a jednostavnost primene olakšava posao zauzetih pekara u proizvodnji. U formi je praha i pre upotrebe je potrebno izmešati ga sa vodom.

 

Predlažemo vam da za početak iskombinujete Kokos nadev sa Mamas Čoko Kejkom i napravite popularne čupavce, čokoladne mafine sa kokosom, čokoladni kuglof ili lenju pitu sa kokosom.

 

U idućim mesecima pripremamo dolazak novih proizvoda za poslastičarstvo, među kojima i inovativnu bazu za čokoladni tart Tart Noir, sa kojom ćete u kombinaciji sa Kokos nadevom moći da napravite fantastične poslastice koje obaraju sa nogu.

 

A ako vas još uvek nismo uverili, samo probajte da zamislite kako bi izgledao u vašoj vitrini, kako bi mirisao i kakav bi ukus imao kolač baziran na krckavom, aromatičnom čokoladnom tartu, filovan slojem krema od lešnika i nadeven grešno dobrim kokos nadevom...


Dodatne informacije o proizvodu:
Pakovanje: 10 kg
Doziranje: 1:0,5 (1 kg kokos nadeva se meša sa 0,5 kg vode)

 

Povezane vesti