Aktuelnosti

Vesti

Kolač na štapiću

kolac na stapicu

 

 

Svetski trendovi u pekarstvu su oblast u čijem oblikovanju Zeelandia aktivno učestvuje. Osluškujući puls tržišta, u skladu sa njim redovno razvijamo dugoročno uspešne proizvode, a periodično lansiramo i specijalne koncepte, koji neretko postanu „iduća velika stvar” u pekarstvu. 

Upravo sada je došao trenutak za „iduću veliku stvar”, koja je po prvi put ovako brzo nakon evropskog lansiranja došla i u Srbiju, i koju Vam danas sa ponosom predstavljamo.

Zeelandia Vam donosi novi svetski pekarski trend: „Kolač na štapiću”. Inspirisan sladoledom na štapiću, on je najnoviji Zeelandia hit u pekarama širom sveta. Zavodljiv, ukusan i zabavan, kolač na štapiću privlači pažnju i nove mušterije gde god da se nađe. 

 

Uzmite i vi što pre deo kolača (na štapiću) i poručite odmah potrebne sirovine za njegovu proizvodnju!

 

Priprema ovog proizvoda je izuzetno jednostavna - umućen Mama’s Cake, Mama’s Choco Cake ili Choco Orange Cake se naliva u specijalno pripremljene forme, u koje je ubačen drveni štapić na odgovarajuću poziciju. Pečenje je pod uobičajenim uslovima, nakon čega se ispečeni kolači na štapiću glaziraju i dekorišu po želji, i zatim izlažu na specijalno za ovu namenu dizajniranie displeje.

Koncept Kolač na štapiću je osmislila Jung Zeelandia iz Nemačke, odakle se dalje proširio po Evropi i svetu.

 

Ispod ćete pronaći listu kompletnog proizvodnog asortimana potrebnog za proizvodnju kolača na štapiću:

 

Smeše za biskvitno testo

 

 

Glazure (novo u ponudi)

 

 

Pomoćni asortiman

 

 

Povezane vesti