Aktuelnosti

Vesti

Kukuruzni hleb

 

 

Obradujte sve ljubitelje autentičnog hleba pružajući im aromatični doživljaj u vidu jedinstvenog kukuruzno-aromatičnog „Fiesta hleba“.

 

Fiesta hleb je delikatesni kukuruzni hleb oplemenjen aromatičnim biljem i obogaćen semenjem suncokreta.  Hleb ima aromu koja mami, delikatesan ukus i penušavu sredinu u nežnoj nijansi žute boje, koja je prošarana zrnevljem suncokreta i lopticama ekstrudiranog kukuruza.

 

Izgled Fiesta hleba zaokružuje zlatno-žuti posip Decoration Corn, koji vizuelno izdvaja ovaj hleb i čini ga izuzetno atraktivnim.

 

Preporučena gramaža ispečene vekne je 300 gr i najbolje je istaći je na posebnom i izdvojenom mestu u polici. Takođe možete podržati prodaju nudeći kriške Fiesta hleba na degustaciju, da bi se mušterije motivisale da kupe novi hleb i uverile na licu mesta degustirajući ga da je u pitanju poseban proizvod koji nosi dodatnu vrednost.

 

Fiesta hleb zadržava kvalitativne karakteristke minimalno dva dana po pečenju, a ukoliko se skladišti u zatvorenoj kesi ostaje svež i prijatan za konzumiranje više dana.

 

Ukoliko ste zainteresovani da ponudite vašim mušterijama Fiesta hleb, javite nam se na 011-2637-861 da ugovorite prezentaciju u vašoj pekari, i uverićete se na licu mesta u jedinstven kvalitet ovog luksuznog hleba, kao  i u nenadmašna svojstva smeše Fiesta Corn, potpuno jedinstvenog proizvoda za pripremu kukuruznih delikatesa.

 

Recept za Fiesta kukuruzni hleb možete preuzeti u odeljku pekarstvo/smeše za specijalne vrste hleba ili ovde.

 

Povezane vesti