Aktuelnosti

Vesti

Mafini sa makom

Približite modernu poslasticu kao što je Mafin tradicionalnom potrošaču koji ne menja lako navike. Obogatite testo za vanila mafin nadevom od maka i dobićete ukusan i sočan mafin sa specifično prijatnim ukusom i aromom maka - proizvod tradicionalnog ukusa u modernom izdanju. 

Dodavanjem visoko kvalitetnog nadeva od maka smeši za mafine, dobija se penušavo i aromatično biskvitno testo koje se može direktno peći ili se može zamrznuti i odmrzavati i peći po potrebi.

Ispečeni mafini imaju karakterističnu vazdušastu teksturu koja je prošarana zrnevljem maka, koje takođe povećava vlažnost testu i daje mu dodatnu notu sočnosti.

Za pripremu mafin testa se koristi gotova smeša za mafine i druga biskvitna testa Mamas Cake, a za punjenje se koristi  Mak Nadev Premium.

U istoj filozofiji možete ponuditi i druge varijacije ukusa - kao što je na primer čokoladni mafin sa orasima, vanila mafin sa lešnik kremom, ili u drugim varijacijama po izboru.

 

Recept za mafine sa makom možete pronaći u odeljku recepti/poslastičarstvo/cake&muffin ili ga možete učitati ovde.

 

 

Povezane vesti