Aktuelnosti

Vesti

Novi katalog

11.12.2013

Katalog zeelandia

 

Od prvog koraka na domaćem tržištu, Zeelandia se izdvojila svojim integrisanim pristupom, inovativnim metodama i kreativnim predlozima.

 

Neprikosnoven i kontinuiran kvalitet proizvoda, profesionalnost našeg tima, razgranat  lanac snabdevanja i neprestano uvođenje novina su čvrsti stubovi našeg poslovanja koji su nam obezbedili uzlaznu razvojnu putanju i dinamičnu poziciju na zahtevnom tržištu.

 

Našim najvećim uspehom smatramo stečeno poverenje naših saradnika, koje čuvamo poput najvrednije dragocenosti, a naš imperativ u poslovanju  je kontinuirano kreiranje inovativnih i isplativih rešenja i proizvoda koji obezbeđuju višestruke benefite profesionalnim korisnicima.

 

Upravo u tom duhu predstavljamo naš novi katalog proizvoda: Pekarstvo & Poslastičarstvo. Ovaj katalog je rezultat naše potrage za najboljim što Zeelandia na globalnom nivou ima da ponudi - katalog potpuno osveženog proizvodnog asortimana koji sadrži bisere našeg proizvodnog programa i koji je kreiran tako da odgovori na vaše najrazličitije potrebe. Katalog možete učitati ovde.

 

U njemu ćete pronaći raznovrsne predloge - od proizvoda koji stavljaju akcenat na tradiciju i domaći profil, do rešenja namenjenih pripremi modernih pekarskih i poslastičarskih kreacija sa internacionalnim pečatom; od komponenti namenjenih ciljanom rešavanju određenih tehnoloških i organoleptičkih parametara, do kompletnih rešenja za proizvode sa nutritivnim benefitima.

 

Sa poštovanjem prema  stogodišnjoj istoriji koju Zeelandia ima,  nastavljamo našu putanju po najvišim profesionalnim standardima; implementiramo naše dugogodišnje međunarodno iskustvo u praksu i kreiramo proizvodna rešenja koja obezbeđuju višestruke benefite profesionalnim pekarima i poslastičarima.

 

Zahvaljujemo našim saradnicima na do sada ukazanom poverenju, koje za nas predstavlja vrhunsku motivaciju da nastavimo još strasnije da usmeravamo naše aktivnosti ka zajedničkom napretku, plodonosnoj sinergiji i neprestanom usavršavanju i inoviranju.

 

A dolazak sledeće novine, novih predloga i svežih ideja iz našeg pravca je uvek tu negde iza idućeg ugla.

 

Povezani članci