Aktuelnosti

Vesti

Omegafit

 

Veza između ishrane i zdravlja nikada nije bila aktuelnija nego danas. U današnje vreme znamo da je naše zdravlje u direktnoj vezi sa namirnicama koje konzumiramo i da pravilnom ishranom možemo preventivno i blagotvorno uticati na zdravlje i opšte stanje našeg organizma.

 

Uvek na prvoj liniji inovacija u prehrambenoj industriji, Zeeandia je konstantno u potrazi za novim sirovinama namenjenim kreiranju proizvoda sa nutritivnom vrednošću, kombinujući hranljivost sa čulnim užitkom. Proizvoda koji će biti usklađeni sa postojećim proizvodnim procesima. Proizvoda koji stvaraju nove mogućnosti. 

 

Veliko nam je zadovoljstvo da prestavimo naš najnoviji proizvod, kojim smo uspešno izgradili most između želje potrošača za zdravim i ukusnim doručkom i optimalnim rešenjem namenjenim profesionalnim pekarima da daju odgovor na tu potrebu: Omegafit.

 

Omegafit je smeša za izradu hranljivog hleba i peciva sa posebnim nutritivnim svojstvima:

 

  • Obogaćenih Omega-3 masnim kiselinama
  • Sa visokim sadržajem biljnih vlakana
  • Obogaćenih folnom kiselinom (vitamin B9)


Mešavina Omegafit sadrži 6 različitih semenki žitarica i uljarica u svom sastavu: pšenicu, lan, susam, ovas, suncokret  i ječam.

 

Hleb i pecivo pripremljeni od smeše Omegafit   imaju veoma prijatan ukus. Omega-3 masne kiseline u smeši su biljnog porekla a njihov najveći deo dolazi od lanenog semenja iz kontrolisanog uzgoja i posebno odabrane sorte koja ima najviši sadržaj omega-3 masnih kiselina.

 

Biljna vlakna dopunjuju na savršen način nutrititivni profil ovog proizvoda, koja, iako od velike važnosti za izbalansiranu ishranu, često odsustvuju iz ishrane modernog potrošača. Sa visokim sadržajem biljnih vlakana, hleb i pecivo Omegafit su idealan izbor za snabdevanje oraganizma tim dragocenim elementima.

 

Pekarski proizvodi pripremljeni sa smešom Omegafit imaju autentičan ukus dobijen izbalansiranom mešavinom probranog semenja i ostalih sastojaka.  Takođe imaju finu zapreminu,  hrskavu smeđu koru i nežnu i svetlu sredinu bogatu celim i izlomljenim semenjem. Sredina je  srednje porozna i penušava a prilikom konzumiranja je mekana i topljiva u ustima.

 

Najatraktivnija primena ovog proizvoda je omega đevrek - đevrek formiran i ispečen u obliku grčkog slova οmega Ω, koji samim svojim izgledom ukazuje na konkretan zdravstveni benefit.

 

Svi proizvodi pripremljeni sa smešom Omegafit imaju odličnu sposobnost održavanja svežine, a pakovanjem u odgovarajuću amalažu im se može produžiti svežina na više dana.

 

Uz proizvod Omegafit dobijate besplatan promotivni materijal za potrošače - informativne brošure sa nutritivnim benefitima, osnovnim podacima o Ω3 masnim kiselinama, kao i sa tabelom  nutritivnih informacija na 100 gr proizvoda. Uz brošure takođe dobijate atraktivne samostojeće držače brošura u boji za pult.

 

Omegafit

 


Proizvod Omegafit možete poručiti putem našeg kontakt telefona: 011-2637-861, e-pošte: frontdesk@zeelandia.rs, ili preko vašeg lokalnog distributera.