Aktuelnosti

Vesti

Pekarski dani 2011

10.4.2011

Dani pekarstva

Zeelandia je učestvovala na šesnaestim po redu „Pekarskim danima“ koji su se održali u beogradskom hotelu Continental, 7-og aprila 2011-te godine, i koje je organizovao Mlinpek Zavod iz Novog Sada.

Zeelandia je u svečanom raspoloženju primala goste na svom štandu, koji su nakon stručnih predavanja imali priliku da uživaju u toplim Fiesta zalogajima, i da se zaslade poslasticama pripremljenim od Mama’s Kejka.

Zeelandia je na Pekarskim danima široj publici predstavila inovaciju u degustiranju proizvoda u pekarama - Fiesta Promo Pult, koji je namenjen za promotivnu podršku prilikom uvođenja Fiesta proizvoda, i koji podiže komunikaciju sa potrošačima na novi nivo.

Posebnu pažnju na manifestaciji su dobila Zeelandijina Sredstva za odvajanje, koje su pekari širom Srbije  oduševljeno otkrili, zadovoljni što su konačno pronašli optimalno rešenje za probleme sa lepljenjem testa za forme i plehove.

Zeelandia se zahvaljuje svim posetiocima koji su je počastvovali svojim prisustvom na šesnaestim Danima pekarstva, i obećava da neće prestati da ih iznenađuje.

 

Povezani članci