Aktuelnosti

Vesti

Pekarski dani 2012

30.4.2012

Pekarski dani 2012


Zeelandia je i ove godine tradicionalno učestvovala na Pekarskim danima (17. Pekarski dan), koji su se održali u hotelu Kontinental u Beogradu 25-og aprila u organizaciji Mlinpek zavoda iz Novog Sada, događaj na kome je centralna tema pekarstvo i teme koje su vezane za njega: tehnologija pekarstva, nutritivna vrednost hleba, kvalitet brašna, uslovi privređivanja u pekarstvu.
 

Zeelandia je na Pekarskim danima poslužila svojim saradnicima i posetiocima degustaciju slanog i slatkog peciva: na slanoj degustaciji osim Fiesta pite koja već postaje klasik, poslužena je i sočna Fiesta šapica sa zdenka sirom - naš najnoviji predlog za gurmansko pecivo mekane teksture i sočnog zagriza. Na slatkoj degustaciji posetioci su imali priliku da se zaslade šik mafinima i uživaju u jedinstvenoj simfoniji ukusa.
 

Na Pekarskim danima je premijerno predstavljen najnoviji Zeelandia  koncept “Sveži Mafini”, koji je na kafe pauzi pružio slatki užitak našim posetiocima i pod kojim su predstavljeni mafini u novim kombinacijama ukusa. Mafini su pakovani u privlačnom i praktičnom individualnom pakovanju i plasirani su upečatljivim promotivnim mehanizmom.
 

Koncept “Sveži Mafini” je jedinstven predlog za spontano upoznavanje domaćeg potrošača sa ovom modernom poslasticom i na raspolaganju je svim našim saradnicima koji žele da uvedu ovu isplativu proizvodnu kategoriju u svoj asortiman.
 

Bilo je još vrućih tema na Zelandijinom štandu koje su probudile interesovanje posetilaca - novi proizvod inspirisan Mediteranom - aktvna baza za kiselo testo Rustiko i jedinstveni aromatični hlebovi  koji se od njega pripremaju, zatim zaokružen asortiman za proizvodnju krofni koji je Zeelandia plasirala početkom proleća, kao i novi predlozi za Fiesta pecivo, za koje uvek vlada veliko interesovanje domaćih pekara.
 

Zeelandia će nastaviti da podržava ovakve manifestacije koje promovišu pekarstvo u Srbiji i zalažu se sa unapređenje domaćeg pekarstva.
 

Zeelandia tim se zahvaljuje svim našim saradnicima koji su nas obišli na ukazanoj poseti, kao i na prijatnom druženju koje je obeležilo ovaj događaj.

Povezani članci