Aktuelnosti

Vesti

Posna punjenja

posna punjanja

 

Bilo da se radi o hlebu, pecivu ili drugim pekarsko-poslastičarskim proizvodima, Zeelandia nudi inovativna rešenja za raznoliku i isplativu proizvodnju. Naši saradnici znaju da pažljivo osluškujemo puls tržišta i da neprestano radimo na razvoju novih proizvoda. Proizvoda koji su u skladu sa nezadovoljenim potrebama na koje niko još nije dao odgovor.

 

Vođeni tom filozofijom, nadogradili smo naš asortiman novom proizvodnom kategorijom po prvi put predstavljenom na našem tržištu, kojom otvaramo niz novih mogućnosti za proizvodnju peciva. Naši brojni predlozi za razne vrste i tipove testa  su sada zaokruženi i predlozima za njegovo punjenje. Razvili smo liniju posnih slanih termostabilnih punjenja namenjenih filovanju svih vrsta peciva, pita i  kvasnog ili beskvasnog lisnatog testa.

 

Punjenja za slano pecivo imaju zaokružen ukus i spremna su za upotrebu direktno iz ambalaže. Osim što daju karakter pecivu i profilišu ukus, ova punjenja podižu vrednost pecivu. Takođe, pružaju optimalno rešenje za jednostavnu prizvodnju širokog asortimana ukusnog, raznolikog i atraktivnog peciva.

 

Punjenja se koristite samostalno, a po želji im se mogu dodati i drugi sastojci.

 

Linija slanih posnih punjenja  obuhvata:

 

FIL OD ŠAMPINJONA - POSNO

 

Termostabilni fil od šampinjona spreman za upotrebu direktno iz ambalaže. Namenjen je punjenju svih vrsta peciva. Fil ima kremastu strukturu koja ostaje kompaktna i stabilna posle pečenja, bogat je pečurkama i veoma ukusan.

 

Pakovanje: 5 kg

 

PIZZA FIL - POSNO

 

 

Pikantni nadev za picu i pecivo od paradajz pirea kome su dodati začini i crni i beli luk.  Nadev je spreman za upotrebu direktno iz ambalaže i osim za picu, koristiti se za filovanje pita, kroasana, slanih rolata, fokaće, sicilijanskog i drugog peciva.

 

Pakovanje: 11 kg

 

SPANAĆ & BROKOLI - POSNO

 

 

Termostabilni fil od spanaća i brokolija spreman za upotrebu direktno iz ambalaže. Namenjen je punjenju svih vrsta peciva. Fil ima zelenu boju spanaća, u formi je pirea sa cvetovima brokolija i ima karakteristično prijatan ukus zelenog povrća.

 

Pakovanje: 5 kg