Aktuelnosti

Vesti

Praznična akcija

11.12.2013

praznicna akcija

 

Napomena: Zaklučno sa 31.12.2013. akcije koje ćete videti u nastavku su završene. Posećujte redovno našu stranicu ili budite u kontaktu sa našim timom, da biste odmah saznali za nove akcije koje dolaze.

 

Zadovoljstvo nam je da obavestimo naše saradnike da  smo specijalno za vaspripremili sezonske povoljnosti u vidu fantastičnih akcija:

1. Akcija “Posip”
Na svaka 7 pakovanja Fieste (105 kg), dobijate po jedno besplatno pakovanje (10 kg) posipa Decoration Corn! Akcija je namenjena svim našim saradnicima - onima koje direktno snabdevamo, kao i onima koji se snabdevaju preko naših distributera. Jedinstvena osobina koja čini Decoration Corn izuzetno isplativim i daleko nadmašuje sve posipe je zapremina pakovanja - džak od 10 kg ima veličinu - zauzima zapreminu džaka brašna od 25 kg! A kada akcija istekne, spremamo vam još lepih iznenađenja vezanih za ovaj proizvod. 

Napomena: iznenađenje u vidu nove, snižene cene Decoration Corn-a je stupilo na snagu!

2. Akcija “Bezbedno podmazivanje”
Uz svako bure Ovam-a koje poručite, dobijate na poklon jedan od naših najpopularnijih proizvoda za odvajanje - Carlex sprej! Carlex sprej je ulje u spreju za sprečavanje lepljenja testa tj. izuzetno efektivno odvajanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda koji se peku u plehovima i formama. Ukoliko do sada niste koristili Ovam, trebalo bi da počnete što pre jer u skladu sa domaćom zakonskom regulativom (Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda, testenina i brzo smrznutih testa-član 77),  nije dozvoljeno korišćenje parafinskih tj. medicinskih lubrikanata u proizvodnji pekarskih proizvoda. Prema našem Pravilniku, dozvoljeno je koristiti isključivo jestiva ulja biljnog porekla - a Ovam 25 je jedini proizvod na tržištu koji zadovoljava te kriterijume!

3. Akcija “Domaći hleb”
Nabavite kiselo testo Alpha Base po neverovatno povoljnoj akcijskoj ceni od 139,99 din/kg! Alpha Base je raženo kiselo testo u tečnom stanju i namenjeno je poboljšanju karakteristika dnevnog hleba (belog, mešanog, pšenično-raženog, integralnog, itd.) i belog peciva - njihovog ukusa i arome, kao i strukture i svežine. Obogatite vaše domaće hlebove aromom i ukusom kiselog testa bez ustupka u sirovinskoj kalkulaciji!


Uključite se u akcije slanjem Vaše porudžbine putem našeg kontakt telefona 011-2637-861, ili putem naše elektronske adrese:  frontdesk@zeelandia.rs.

Akcije će trajati u periodu od 16. do 31. decembra. Ne propustite priliku i poručite odmah željene proizvode!

 

Povezani članci