Aktuelnosti

Vesti

Sicilijansko pecivo

 

Osvežite svoj izbor belog peciva našim novim predlogom za ukusno i mekano Sicilijansko pecivo. Sicilijansko pecivo se priprema od testa sa veoma visokim sadržajem vode i  puni se posnim ili mrsnim punjenjima: sirevima, pica filom, šunkom, filom od šampinjona, povrćem, maslinama ili drugim sastojcima po izboru.

 

Sicilijansko pecivo je inovativna alternativa klasičnom izboru peciva koji je u uobičajenoj ponudi, sa dodatnom prednošću: sadrži malo masti, a puno ukusa.

 

Testo se priprema od brašna T500 i nakon filovanja se formira u oblik lepinjice ili u korpice. Za pripremu sicilijanskog peciva se koristi alatka za zanatsko i industrijsko pekarstvo - Zeemoto -  smeša doziranja 10% koja osigurava pekarske proizvode sa  višestrukim benefitima za pekare i potrošače.

 

Priprema Sicilijanskog peciva je zbog visokog sadžaja vode u testu (80%) izuzetno isplativa, finalni proizvodi održavaju svežinu na duži period od uobičajenog, a od istog testa se mogu pripremati ćabate i ćabatini, lepinje i fokaće (pekarske pice). 

 

Ukoliko biste želeli da uz našu pomoć lansirate Sicilijansko pecivo, pozovite nas na 011-2637-861 i zakažite prezentaciju u vašoj pekari. Naši tehnolozi će vam demostrirati na licu mesta proizvodni postupak i provesti vaše radnike kroz njega.

 

Recept za Sicilijansko belo pecivo možete pogledati ovde.

 

Povezane vesti