Aktuelnosti

Vesti

Slavlje prehrambene industrije

30.4.2013

pekarski dan 2013 zeelandia tim

Zeelandia tim 2013. (sa leva na desno): Promoterka Jelena, Direktor prodaje: Srđan Mijatović, Šefica kancelarije: Dubravka Mitrović, Pekar-demonstrator: Aleksandar Nikić, Izvršna direktorka: Ana Ćasić, Komercijalista: Zoran Milović.

 

Svake godine, prehrambena industrija sa nestrpljenjem iščekuje stručni događaj koji okuplja krem društvo profesionalaca i stručnjaka iz oblasti pekarstva i povezanih oblasti – Dane pekarstva. Tako je i ove godine, 25.04.2013. u organizaciji Mlinpek Zavoda iz Novog Sada, u hotelu Hyatt  u Beogradu održana manifestacija „18. Pekarski dan“. 

 

Pekarski dan su posetile stotine učesnika iz zemlje i iz regiona, a Zeelandia je svojim već tradicionalnim učešćem doprinela kvalitetu celokupnog programa i prazničnoj atmosferi.

 

Zeelandia se na Pekarskom danu posetiocima predstavila u novom prolećnom izdanju, sa najsvežijim, tek razvijenim predlozima. Na našem štandu posetioci su mogli degustirati nove zanimljive predloge za ukusno, zdravo i profitabilno pecivo.

 

Svi predlozi su bili pažljivo pripremljeni tako da budu usklađeni sa potrebama domaćih profesionalaca, ali i sa dolazećim trendovima u pekarstvu.

 

Neizbežni čoko-oranž mafini su i ove godine bili najtraženiji na Zeelandia štandu, i dali su ideju brojnim posetiocima za prolećno obnavljanje asrotimana svežim ukusima. 

 

Ipak, najveće interesovanje posetilaca je izazvala naša najsvežija inovacija – jedinstven na tržištu predlog za nutritivno pecivo – Omega đevrek.

 

 

Da je inovacija naša glavna pokretačka snaga, pokazali smo zaokružujući našu ponudu razvojem i ponudom jedinstvenih na tržištu Slanih punjenja za pecivo

 

Kao favorit se u startu izdvojio Fil od šampinjona, koji sa svojim kremasto-pikantnim ukusom šampinjona dodaje vrednost svakom testu koje je napunjeno njime.

 

Manifestacija je takođe bila ispunjena druženjem i zanimljivim razgovorima, te koristimo priliku da se zahvalimo svim našim posetiocima na poklonjenom vremenu, ukazanoj pažnji i prijatnom druženju koje je obeležilo ovaj događaj.

 

Ukoliko ste zainteresovani za neki od navedenih proizvoda ili za njihovu prezentaciju u vašem objektu, možete nas kontaktirati na 011-2637-861 ili nam možete poslati zahtev putem e-pošte: frontdesk@zeelandia.rs.

 

Povezani članci