Aktuelnosti

Vesti

Voćna punjenja

 vocna punjenja

 

Odgovarajući na zahteve naših saradnika pekara, poslastičara i konditora, Zeelandia je obogatila proizvodni asortiman voćnim punjenjima iz sopstvene proizvodnje. Naša voćna punjenja su proizvedena od pažljivo odabranih voćnih sorti, isključivo od besprekornih plodova prve klase. Punjenja se proizvode u pogonima opremljenim najmodernijom opremom za tu svrhu, a tehnike prerade voća koje se koriste obezbeđuju ujednačen kvalitet i maksimalnu očuvanost karakteristika voća u finalnom proizvodu. Visok sadržaj voća, odlična stabilnost i perfektan ukus karakterišu naša sva voćna punjenja.

 

Dostupni ukusi:

 

 

Punjenje od šljive

 

Termostabilno punjenje od šljive specifičnog ukusa i izvanrednog kvaliteta, sa ukusom prave domaće šljive, dubokom bojom zrelog ploda i čvrstom teksturom. Punjenje je namenjeno punjenju svih vrsta pekarskih i poslastičarskih proizvoda. U kombinaciji sa Presta kremama možete jednostavno napraviti nova punjenja za vaše postojeće proizvode i bez muke osvežiti asortiman.
Pakovanje: 13 kg

 

 

Punjenje od jabuke

 

Termostabilno voćno punjenje od jabuke, namenjeno punjenju i filovanju slatkih pita, kolača i drugih voćnih pekarskih proizvoda. Izuzetno visok sadržaj jabuke u punjenju - 90% (udeo jabuke u 1 kg punjenja  je 0,9 kg). Nakon pečenja komadići jabuke ostaju hrskavi i celi.
Pakovanje: 5 kg

 

 

Punjenje od kajsije

 

Voćno punjenje od kajsije, namenjeno punjenju i filovanju krofni, slatkih pita i drugih pekarskih proizvoda. Punjenje ima prijatan i osvežavajući ukus, živu boju zrelog ploda kajsije i pogodan viskozitet za visoku postojanost u testu. Ovo punjenje nije termostabilno već je namenjeno nanošenju nakon pečenja.
Pakovanje: 13 kg

 

 

Povezane vesti