Aktuelnosti

Vesti

Zahvalnica&Čestitka

3.1.2013

zahvalnica i cestitka

 

Pre nego što odmah krenemo sa novim planovima, ciljevima i projektima za 2013-tu, želimo da zastanemo na trenutak, saberemo utiske i osvrnemo se na  proteklu godinu.

Zeelandia ima sve razloge da bude zadovoljna proteklom, 2012-tom, godinom. U njoj je ostvarila značajan rast i proboj na tržištu, za šta prvenstveno imaju zaslugu članovi našeg malog ali moćnog tima.

Oni iz dana u dan predano rade i  iz dana u dan nastavljaju da prevazilaze sebe i postavljaju nove standarde na tržištu, u svim aspektima poslovanja.

Takođe  smo zahvalni svim našim starim i novim saradnicima: distributerima, pekarima, poslastičarima, preduzenticima, tehnolozima i menadžerima koji su nam poklonili prvo svoje vreme a potom i svoje poverenje i koji su nas odabrali za svoje bliske saradnike. 

Povodom toga, naša Novogodišnja Rezolucija je da u 2013-toj godini damo sve od sebe da budemo još više od koristi našim saradnicima, da budemo još uslužniji  i da nastavimo da vas inspirišemo i snabdevamo novim idejama, isplativim rešenjima i  profitabilnim predlozima.

Mudri su rekli da je prava sreća u samom putovanju, a da je cilj samo nagrada na kraju puta.

Da je zaista tako uverili smo se na našem dosadašnjem putu, na kome smo otkrili radost u vremenu provedenom sa kolegama i saradnicima, bivali inspirisani mističnom sinergijom trenutka na sastancima i prezentacijama i bili počašćeni domaćinskim prijemom i toplim ljudskim pristupom koji su nas iskreno ganuli i obogatili našu dušu.

Hvala vam na tome. 

Zauzvrat, mi Vam želimo da u 2013-toj:

Hodate putevima koje bira Vaše srce.
Radite ono što ispunjava Vašu dušu.
Budite sa onima koje iskreno volite.

Vaš Zeelandia tim.

 

Povezani članci